Tarieven

Op deze pagina vind je informatie over de tarieven van een consult van Lactatiekundige Manouk. Goed om te weten: ik hanteer binnen Almere nooit reiskosten. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

 

 

 

Tarieven voor consult lacatiekundige

Prenataal: een consult tijdens je zwangerschap

Tijdens dit consult aan huis geef ik een uitgebreide voorlichting over borstvoeding en beantwoord ik al je vragen. Het tarief voor een consult van een uur tijdens je zwangerschap bedraagt € 85. Reiskosten binnen Almere zijn bij de prijs inbegrepen, buiten Almere bedragen deze € 0,25 per kilometer. Deze worden aan de hand van postcode 1328 RB op Google Maps berekend.

Eerste consult na de bevalling

Samen bespreken we jullie situatie en hulpvraag. Tijdens dit consult zal ik het aanleggen en voeden van de baby observeren en waar nodig bijstellen. Tevens wordt de mond anatomie beoordeeld en voer ik indien nodig een borstonderzoek uit. Je ontvangt hiervan een verslag. Daarin staat ook uitgebreid advies en informatie. Het tarief voor een consult van anderhalf uur bedraagt € 125. Vervolgcontact via WhatsApp voor een periode van 3 weken is hierbij inbegrepen. De reiskosten binnen Almere zijn bij de prijs inbegrepen. Buiten Almere bedragen de kosten € 0,25 per kilometer. Deze worden aan de hand van postcode 1328 RB op Google Maps berekend.

Vervolgconsult

Wil je dat ik nogmaals jou en je kindje observeer na een eerste consult? Dat is uiteraard mogelijk. Het tarief voor een vervolg consult van een uur bedraagt € 80. 

Digitaal of telefonisch consult

Het tarief voor een digitaal of telefonisch consult bedraagt € 17,50 per 15 minuten (zonder maximale tijdsduur). 

Betaling

Na het consult ontvang je een digitale factuur ter betaling, met een betalingstermijn van 7 dagen.

Vergoeding door verzekeraar

Ga bij je zorgverzekering na of de kosten voor een lactatiekundige worden vergoed. Dit geldt alleen wanneer de zorg is afgenomen door een gecertificeerde (IBCLC) Lactatiekundige die lid is van de Nederlandse Vereniging voor Lactatiekundige (NVL). 

Lactatiekundige Manouk is IBCLC gecertificeerd en lid van de NVL. 

 

 

Direct een consult boeken?